Χρηματοκιβώτια

Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων ξένων και ελληνικών οίκων τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, κατοικίας, γραφείου κλπ. Χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου, επίτοιχα, δαπέδου, εντοιχιζόμενα, λογιστηρίου, λογισμικού, πυρασφαλείας, με αλεξίσφαιρα τζάμια, με χρονοκαθυστέρηση και άλλα.

Συνδυάζουν σταθερή ποιότητα, υψηλή λειτουργικότητα, αντοχή στο χρόνο, και υπηρετώνταs συγχρόνωs τιs ανάγκες τηs εκάστοτε εποχήs, κάνουμε αναβαθμίσεις στα υπάρχοντα χρηματοκιβώτια με κλειδαριές και μηχανισμούς νέας τεχνολογίας.

 

Προμηθεύουμε και υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας και στους τομείς της μεταφοράς, εγκατάστασης, επισκευής, διάρρηξης και αποκατάστασης λειτουργίας.

Το χρηματοκιβώτιο αποτελεί την ασφαλέστερη εναλλακτική λύση μετά την τράπεζα για να τα προφυλάξετε από διάρρηξη ή πυρκαγιά. Ξεχάστε τις κλασσικές κρυψώνες του στυλ «κάτω από το στρώμα», «στο συρτάρι με τα εσώρουχα» ή «στην κορυφή της ντουλάπας». Εκτός του ότι αυτές είναι το πρώτο μέρος που θα ψάξει καποιος, δεν παρέχουν καμία απολύτως προστασία στα μετρητά ή στα αντικείμενα αξίας σε περίπτωση πυρκαγιάς ή πλημμύρας. Το χρηματοκιβώτιο δεν είναι σε καμία περίπτωση αναλώσιμο προϊόν και το πιο πιθανό είναι ότι θα το έχετε στο σπίτι για αρκετά χρόνια. Επομένως, πριν προβείτε στην αγορά οποιουδήποτε χρηματοκιβωτίου θα πρέπει να σκεφτείτε τα εξής:

  • Τι θέλετε να προστατέψετε (αρχεία, μετρητά, τιμαλφή κτλ.) και από τι (διάρρηξη, πλημμύρα, πυρκαγιά κτλ.); Υπάρχουν χρηματοκιβώτια σταθερά και ανθεκτικά στην διάρρηξη, τα οποία κατασκευάζονται σε διαφορετικά μεγέθη και προστατεύουν τα μετρητά και τα τιμαλφή από τη διάρρηξη παρέχοντας συνήθως στεγανότητα και πυροπροστασία, καθώς και χρηματοκιβώτια πυρκαγιάς για αρχεία ή ψηφιακές πληροφορίες, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύσουν πολύτιμα στοιχεία είτε προσωπικά, είτε υπολογιστών. Τέλος, υπάρχουν και τα χρηματοκιβώτια όπλων τα οποία προστατεύουν από κλοπή και πυρκαγιά.
  • Πού θα τοποθετηθεί το χρηματοκιβώτιο; Αν χτίζετε σπίτι ή είστε διατεθειμένοι να προβείτε σε οικοδομικές εργασίες, τότε καλύτερα θα ήταν να επιλέξετε ένα εντοιχιζόμενο χρηματοκιβώτιο, ενώ αν θέλετε γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα επιτοίχιο χρηματοκιβώτιο με μεγαλύτερο βάθος συγκριτικά με το εντοιχιζόμενο. Τα τελευταία τοποθετούνται συνήθως μέσα σε ντουλάπες, πατάρια ή οπουδήποτε μπορούν να στηριχτούν εσωτερικά με μπουλόνια ασφαλείας.
  • Ποιος θα είναι ο όγκος των αντικειμένων αξίας που θέλετε να φυλάξετε; Καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο λίγο μεγαλύτερο από τις σημερινές σας ανάγκες, γιατί είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε και επιπλέον αντικείμενα.
  • Πώς θα κλειδώνει; Εδώ έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε κλειδί, ηλεκτρονικό συνδυασμό, μηχανικό συνδυασμό ή και συνδυασμούς των… συνδυασμών, όπως παραδείγματος χάρη κλειδί και συνδυασμό. Η επιλογή ηλεκτρονικού συνδυασμού θεωρείται και η πιο ασφαλής, μιας και δεν θα χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας το κλειδί ή να φοβάστε μήπως το χάσετε ή σας το κλέψουν.

Αφού απαντήσετε στις παραπάνω διευκρινιστικές ερωτήσεις, τότε μπορείτε πλέον να επιλέξετε το χρηματοκιβώτιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.