Κέντρο Λήψης

Η Εταιρεία ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Hellas Monitoring.

Η Hellas Monitoring, ένας Κεντρικός Σταθμός Παρακολούθησης Συστημάτων Συναγερμού και Λήψης Εικόνας και Video, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, συνδυάζει την προσωπική ενέργεια και την συλλογική δράση, με την αποτελεσματικότητα, με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24 ώρες / 365 ημέρες.

Η ανοδική πορεία οφείλετε στην προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες. Ο χώρος προστατεύεται με κορυφαίας τεχνολογίας Συστήματα Συναγερμού για την καλύτερη προστασία και ασφάλεια του χώρου.

Ο Σταθμός αποτελείται από 3 υπερσύγχρονα κέντρα λήψεως σημάτων OSBORNE HOFFMAN με Αμερικανική προέλευση, αποτελούμενα από 40 ενεργές τηλεφωνικές γραμμές, 2 γραμμές GSM και 2 κάρτες λήψεως σημάτων μέσω INTERNET.

Η Hellas Monitoring παρακολουθώντας τις εξελίξεις και ειδικότερα την ανάπτυξη του ευρυζωνικού δικτύου (ADSL) στην Ελλάδα, σας παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης των συστημάτων ασφαλείας σας μέσω internet με αποτέλεσμα την εξάλειψη του κόστους κλήσεων.

Επιπλέον, για την απρόσκοπτη λειτουργία της η Hellas Monitoring καλύπτεται από τριφασική γεννήτρια ισχύος 40KW, καθώς επίσης και από 2 UPS 6KVA. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας Servers για την υποστήριξη του υπερσύγχρονου προγράμματος SIS Made in U.S.A.